Achter de wolken, schijnt de zon

WAAROM VAN STEIJN MEDIATION BIJ SCHEIDING?


Van Steijn Mediation bij Scheiding biedt u:

• Duidelijkheid, steun en controle over de situatie
Wij begeleiden u door deze turbulente periode heen waarbij we zeker ook rekening houden met de emotionele kant van een scheiding.
Er moeten echter ook financiële en juridische zaken afgewikkeld worden. Dit zijn zaken die voor u vaak onoverzichtelijk zijn. Wij brengen hierin structuur aan en maken zaken op een voor u begrijpbare manier duidelijk. Pas als de financiële en juridische zaken voldoende duidelijk zijn weet u waar u aan toe bent en kunt u de juiste beslissingen nemen.

• Deskundigheid, neutraliteit en discretie
Van Steijn Mediation bij Scheiding heeft al veel mensen begeleid in het echtscheidingsproces. Al deze scheidingsprocessen verlopen weer anders omdat ieder mens uniek is en dus verschilt. Samen zoeken we naar de beste oplossingen op zowel het financiële, juridische als emotionele vlak. U kunt rekenen op onze deskundigheid en mocht het noodzakelijk zijn dan schakelen we één van onze samenwerkende deskundigen in.
Mijn doel is dat u over een paar jaar terugkijkt op deze periode met de zekerheid dat u voor de best haalbare oplossingen heeft gekozen.

Vanzelfsprekend kunt u ervan uit gaan dat ik neutraal ben en discreet met de gehele situatie omga. Dat is ook de reden dat ik geen adviserende rol, maar een informatieve rol inneem. Een goed advies is altijd voor één partij goed. Het is belangrijk dat jullie geïnformeerd worden over alle opties en dan zelf beslissen wat het beste in jullie situatie past.

Aangesloten bij De Scheidingsdeskundige
Ik ben aangesloten bij De ScheidingsDeskundige. Dit is een samenwerkingsverband van scheidingsbegeleiders, waarin aangesloten leden elkaar versterken door ervaring en kennis te delen. Er worden bijeenkomsten gehouden om op de hoogte te blijven van de belangrijkste ontwikkelingen in scheidingsland. Daarnaast biedt de Scheidingsdeskundige in de vorm van een ‘kennisbibliotheek’ een hoogwaardige infrastructuur voor het begeleiden van scheidingsprocessen en zij zijn sparringpartner bij uiteenlopende kwesties.

Samenwerkingsverband
Van Steijn Mediation bij Scheiding werkt samen met een netwerk van deskundigen, waaronder accountants, advocaten, assurantie-, hypotheek- en pensioenadviseurs, makelaars, notarissen, kindercoaches, (kinder)psychologen en relatietherapeuten.

GRATIS INFORMATIE GESPREK

    Bel 06-13594378 of mail voor een gratis en vrijblijvend informatiegesprek.