WAAROM VAN STEIJN

MEDIATION BIJ SCHEIDING

Van Steijn Mediation bij Scheiding biedt u:

• Duidelijkheid, steun en controle over de situatie
Wij begeleiden u door deze turbulente periode heen waarbij we zeker ook rekening houden met de emotionele kant van een scheiding.
Er moeten echter ook financiële en juridische zaken afgewikkeld worden. Dit zijn zaken die voor u vaak onoverzichtelijk zijn. Wij brengen hierin structuur aan en maken zaken op een voor u begrijpbare manier duidelijk. Pas als de financiële en juridische zaken voldoende duidelijk zijn weet u waar u aan toe bent en kunt u de juiste beslissingen nemen.

• Deskundigheid, neutraliteit en discretie
Van Steijn Mediation bij Scheiding heeft al veel mensen begeleid in het echtscheidingsproces. Al deze scheidingsprocessen verlopen weer anders omdat ieder mens uniek is en dus verschilt. Samen zoeken we naar de beste oplossingen op zowel het financiële, juridische als emotionele vlak. U kunt rekenen op onze deskundigheid en mocht het noodzakelijk zijn dan schakelen we één van onze samenwerkende deskundigen in.

Ons doel is dat u over een paar jaar terugkijkt op deze periode met de zekerheid dat u voor de best haalbare oplossingen heeft gekozen. Natuurlijk kunt u ervan uit gaan dat wij neutraal zijn en discreet met de gehele situatie omgaan.

GRATIS INFORMATIE GESPREK


Bel 06-13594378 of mail voor een gratis en vrijblijvend informatiegesprek.