SCHEIDEN in de Duin en Bollenstreek, er samen uit komen,
Van Steijn Mediation bij Scheiding helpt jullie.

 

Je gaat scheiden, je woont in de Duin en Bollenstreek dan ben je bij van Steijn Mediation bij Scheiding aan het juiste adres.
Als je gaat scheiden komen er vele dingen op je af en zijn er vaak veel vragen. En dat niet alleen, het is ook een hele emotionele periode wat het allemaal niet makkelijker maakt. In deze periode heb je iemand nodig die je duidelijke informatie verstrekt. Je op weg helpt naar een nieuwe periode in je leven. Je begeleidt bij het regelen van de scheiding. Iemand die ook aandacht heeft voor de kinderen en niet alleen voor de financiën.  Je hebt iemand nodig die ook inhoudelijke kennis heeft zodat je tot afspraken komt die je kunt uitvoeren.
Dat is waar Van Steijn Mediation voor staat.

 

Scheiden in de Duin en Bollenstreek, alles goed geregeld
Van Steijn Mediation bij Scheiding begeleidt jullie bij het opstellen van het ouderschapsplan, het convenant (vaststellingsovereenkomst) met daarin afspraken over het vermogen (o.a. huis, auto ect),  pensioen en kinder-/partneralimenatie (de alimentatieberekeningen worden door Van Steijn Mediation bij scheiding zelf gemaakt en toegelicht). Het doel is stukken op te stellen waar afspraken in staan die uitvoerbaar zijn en waarbij alles dus goed geregeld is.

 

Scheiden in Duin en Bollenstreek, ga voor een MfN geregistreerde mediator
Als je in Duin en Bollenstreek op zoek gaat naar een mediator dan zal je meerdere mediators tegenkomen. Helaas is mediator nog geen beschermde titel en mag iedereen zich mediator noemen. Het is daarom belangrijk dat je een mediator voor het regelen van een scheiding kiest, die is aangesloten bij de Mediation Federatie Nederland (MfN) met daarbij familiemediator accreditatie (dit geeft aan dat zij een opleiding heeft afgerond gericht op scheidingen). Daarmee verzeker je jezelf dat de mediator over de juiste kwaliteiten beschikt.

Als MfN-mediator ben ik ook aangesloten bij de Raad voor Rechtsbijstand waardoor ik gesubsidieerde bijstand aan kan vragen, geregeld wordt er dan een deel vergoed vanuit de Raad van Rechtsbijstand.

Indien je meer informatie  wenst maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kosteloos informatiegesprek.

GRATS INFORMATIE GESPREK

    Bel 06-13594378 of mail voor een gratis en vrijblijvend informatiegesprek.