KOSTEN MEDIATION

• Het informatiegesprek is kosteloos en vrijblijvend
• Kosten op basis van uurtarief
• Reiskosten € 0,35 per km

Toevoeging / gesubsidieerde mediation
Als NMI/MfN familiemediator ben ik ingeschreven bij de Raad van Rechtbijstand en mag ik gesubsidieerde rechtsbijstand voor u aanvragen. Of u hiervoor in aanmerking komt hangt af van uw inkomen en vermogen; kijk voor meer informatie op de website van de Raad voor Rechtsbijstand.

Rechtsbijstandsverzekering
Wanneer u een rechtsbijstandsverzekering hebt, bestaat de kans dat mediation (gedeeltelijk) vergoed wordt als men een NMI/MfN registermediator inschakelt. Het is verstandig dit vooraf na te vragen bij uw verzekeraar.

De kosten van externe deskundigen worden in rekening gebracht. Deze deskundigen worden pas ingeschakeld nadat daar overleg met u over heeft plaats gevonden.

INFORMATIEGESPREK

(KOSTELOOS)

In het informatiegesprek wordt onze werkwijze uitgelegd en worden in het kort uw wensen en mogelijkheden besproken. Uiteraard is het dan nog niet mogelijk om pasklare antwoorden te geven. Mocht u na het informatiegesprek een goed gevoel hebben over ons en onze werkwijze, dan kunnen wij een vervolgafspraak plannen.

Het is een kosteloos informatief gesprek waarbij benadrukt dient te worden dat u tot niets verplicht ben. U kunt dus gerust en vrijblijvend een afspraak maken.

Vul het contactformulier in of bel voor een afspraak.

GRATIS INFORMATIE GESPREK

    Bel 06-13594378 of mail voor een gratis en vrijblijvend informatiegesprek.