DE MEDIATOR

De mediator
Mijn naam is Kitty van Steijn. In 2009 ben ik gestart als mediator en heb ik Van Steijn Mediation bij Scheiding opgericht.
Ik ben moeder van inmiddels drie volwassen kinderen. Een holistische visie daar sta ik voor. Want naast de financiële en juridische aspecten verdient ook uw emotionele kant de volle aandacht. Geen enkel scheidingsproces verloopt identiek, de begeleiding is echt maatwerk.

Ik ben een is MfN geaccrediteerd familiemediator.
Mediators in het MfN-register volgden een erkende opleiding en legden een theorie-examen en assessment af, zij zijn verplicht om hun kennis en vaardigheden continu op peil te houden. Om je geregistreerd familiemediator te mogen noemen, moet je een aanvullende opleiding hebben gevolgd, waar alles omtrent het gehele mediationproces bij scheiding aan bod komt.

Daarnaast heb ik de opleiding tot Financieel echtscheiding Adviseur gedaan. Tevens volg ik ieder jaar diverse aanvullende cursussen om mij zo op de hoogte te houden van de hedendaagse ontwikkelingen met de betrekking tot scheidingen.

Ik heb bewust gekozen om alleen mensen te begeleiden die te maken hebben met scheidingen. Dit kan een volledig scheidingsproces zijn, maar het kunnen ook processen zijn die na de scheiding spelen, zoals het bijstellen van alimentatie.

Ik ben van mening dat alles omtrent het regelen van een scheiding al ingewikkeld genoeg is en heb er daarom voor gekozen geen ander recht (bijv. arbeidsrecht) er naast te doen. Bij scheidingen heb je al met een aantal wetboeken te maken zoals familierecht en belastingrecht.
Ik ben van mening dat door me richten op uitsluitend het scheidingsproces en verwante zaken ik de klanten het beste kan helpen.

Wilt u meer weten of een persoonlijk gesprek met mij vul dan het contactformulier in.

 

.

GRATIS INFORMATIE GESPREK

    Bel 06-13594378 of mail voor een gratis en vrijblijvend informatiegesprek.