ADVOCAAT EN SCHEIDEN

Wanneer het niet lukt om samen afspraken over de scheiding te maken, ben je genoodzaakt allebei een eigen advocaat in de arm te nemen. Het scheiden mondt dan uit op een vechtscheiding. Met een eigen advocaat bespreek je jouw voorstel om de echtscheiding te regelen. Je (ex-) partner doet dat vervolgens ook met zijn of haar eigen advocaat. Beide advocaten zullen vechten in het belang van hun eigen cliënt. Dit doen zij in de rechtbank. Dat het scheiden op deze manier hoge kosten met zich meebrengt, mag duidelijk zijn.

Wilt u samen scheiden, ofwel, samen de scheiding regelen, dan kunt u het beste een mediator gespecialiseerd in het begeleiden van scheidingen inschakelen. Van Steijn Mediation bij Scheiding heeft al veel mensen begeleid in het echtscheidingsproces. Al deze scheidingsprocessen verlopen weer anders omdat ieder mens uniek is en dus verschilt. Samen zoeken we naar de beste oplossingen en adviseren we u op zowel het financiële, juridische als emotionele vlak.

U kunt rekenen op onze deskundigheid en mocht het noodzakelijk zijn dan schakelen ik één van onze samenwerkende deskundigen in. Mijn doel is dat u over een paar jaar terugkijkt op deze periode met de zekerheid dat u voor de best haalbare oplossingen heeft gekozen. Natuurlijk kunt u ervan uit gaan dat ik neutraal ben en discreet met de gehele situatie omgaan. Daarbij zijn de kosten bij mij veel lager dan bij een advocaat.

GRATS INFORMATIE GESPREK

Bel 06-13594378 of mail voor een gratis en vrijblijvend informatiegesprek.