Praktijk beeindiging

Ik heb besloten om na 13 jaar per 1 januari 2023 te stoppen met mijn mediation praktijk. Klaar voor een nieuwe uitdaging! Ik neem om die reden geen nieuwe klanten meer aan, wel wil ik het volgende aan u meegeven.

Ga je op zoek gaat naar een mediator dan zul je via internet meerdere mediators tegenkomen.
Helaas is mediator nog geen beschermde titel en mag iedereen zich mediator noemen. Het is daarom belangrijk dat u een mediator voor het regelen van een scheiding kiest, die is aangesloten bij de Mediation Federatie Nederland (MfN) met aanvullend familiemediator accreditatie. Dit laatste is erg belangrijk omdat dit betekent dat de mediator een opleiding heeft afgerond gericht op scheidingen). Daarmee bent u ervan verzekerd dat de mediator over de juiste kwaliteiten beschikt.

De mediators waar ik de afgelopen jaren fijn mee heb samengewerkt zijn Dirk-Jan van den Berg (06-10905633) en Corien de Vroedt (06-10750170).

Met vriendelijke groet,
Kitty van Steijn